• Evenemang idag
Fredag
26
Januari 2018
the B-ROOM Växjö

Lofsans Underverk

Lovisa ”Lofsan” Sandström har med 13 års erfarenhet som coach skapat effektiva och framgångsrika träningsupplägg, tagit fram metoder som ger mental styrka och hjälpt tusentals kvinnor att bygga starka, uthålliga kroppar med sunda värderingar. Hon är utbildad idrottslärare från GIH, personlig tränare, kostrådgivare och utbildad inom idrottspsykologi. Lofsan syns som träningsexpert på TV, i olika tidningar och skriver träningsböcker såsom Stora löparboken för kvinnor, Stora träningsboken för kvinnor och Lofsans mammaträning. Du hör henne i Träningspodden varje vecka, Sveriges största podd om träning och hälsa. Lofsangruppen är hennes PT Online-tjänst och Mized är träningsappen, din PT i fickan.

Lofsans föreläsning handlar om hennes senaste bok, Lofsans underverk. I Lofsans underverk får vi lära oss hur vi enkelt kan träna upp bäckenbotten och de inre magmusklerna – träning som till lika stora delar handlar om funktion, njutning och fåfänga. Lovisa guidar oss kring vad som är viktigt att tänka på såväl i vardagen som på gymmet eller vid konditionsträning. Starkare bäckenbotten, snyggare hållning och bättre sex!

Föreläsningen äger rum fredagen den 26:e januari kl 18:00 – 19:00 på B-ROOM.

Men det är inte över där, på lördagen ses vi för lördagsfys med efterföljande mys.
Klockan 9:00 lördagsfys med Lovisa och Betty på B-ROOM
Klockan 10:30 ”frågan är din” exklusiv brunch och frågestund på gemytliga Ett Kvarter. Du får möjlighet att skicka in en fråga som sen lyfts upp/besvaras av Lofsan under brunchen.
Klockan 13:00 säger vi hej då.

En investering i dig själv.

Föreläsning: 420 kr
Lördagspaket: 1200 kr

Välkommen!

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

65 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(the B-ROOM). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lofsans Underverk, the B-ROOM

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari