• Evenemang idag
Lördag
17
Mars 2018
Växjö simhall & Aqua Mera Växjö

Spin Of Hope

Den 17:e mars cyklar vi för att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Vi på Medley Växjö simhall vill givetvis göra vad vi kan och kommer den 17:e mars att erbjuda ett 12h cykelpass, passet körs mellan 07.00-19.00. Man deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en cykel i 12 timmar. Lagavgiften är 1 500 kronor (dvs om man är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person) Hela deltagaravgiften går till Barncancerfonden - som fördelar de insamlade pengarna till Barncancerfondens lokala föreningar.

Om du vill bidra lite extra kan du anmäla dig till en “Guldcykel”-plats för 3 000 kronor.

Vi hoppas att just du vill vara med på denna dag, anmäl dig och ditt lag redan nu på https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope/anmal-dig-till-ditt-lag2/?activityId=1309440488&id=6363

Dina ben räddar barn!

I siffror

27 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

89 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
Boenden närmast Växjö simhall & Aqua Mera natten mellan 25 och 26 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växjö simhall & Aqua Mera). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spin Of Hope, Växjö simhall & Aqua Mera

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj