• Evenemang idag
Lördag
3
Mars 2018
Teleborgs kyrka Växjö

Hjälpstickningscafé

#kvinnaifokus

Teleborgs kyrka lördag 3 mars kl 14.30–18.00

Program:
14.30 Karolina Allgulin berättar och visar sina tavlor
Karolina är poet och konststudent, trebarnsmamma som vill lyfta kvinnor och låta ljuset landa på människor på ett annorlunda sätt. -”Tanken med mina målningar är att visa att skönhet finns överallt i livet. Jag vill visa styrkan och leken som finns i livet. ”

15.00 Afternoon tea med scones

15.30 ”Fjärrvärme” och stickcafé. Anna Braw, som hjälpstickningsbloggar och har arbetat med en rad Sticka & skicka-insamlingar tillsammans med Hemmets Journal och olika hjälporganisationer, berättar om hjälpstickningens historia (den svenska delen börjar i Småland – såklart!), om vad vi kan göra, om hur vi kan inspirera varandra och om hur det vi gör kan resa ut i världen för att sprida hopp och rädda liv. Det är stora ord – och arbetet börjar alltid med en ögla!

17.00 Ton & tanke — Musik av kvinnliga tonsättare
Anna Braw, violin — Maria Ingemarsson Berg, piano — Linda Färdigh, orgel — Sanna Gillerfors, cello — Sofia M Porle, präst

Välkomna, välkomna!

I siffror

47 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Teleborgs kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hjälpstickningscafé, Teleborgs kyrka

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj