• Evenemang idag
Söndag
29
April 2018
Kafé de luxe Växjö

Erja Lyytinen

Söndag 29 april 2018, Kafe De Luxe, kl. 20.00
Inträde 195:- (145:- för FJV medlemmar).


Voted #1 International Solo Artist, Blues Matters Writer’s Poll 2015

Voted Artist of the Year, Finnish Blues Awards 2015

Erja hördes första gången i en inspelningsstudio för omkring 15 år sedan. Efter det har sångare och gitarrist Erja Lyytinen blivit en firad stjärna i sitt hemland och på den internationella musikscenen.

"Den finska glidgudinnan" (Blues Magazine) har spelat i Helsingfors, London och Memphis och har uppmärksammats med många utmärkelser längs vägen. Rotad i både traditionell och modern blues, blandar hon framgångsrikt stilar som jazz, pop, soul och rock till ett helt ljud eget.

Lyytinen föddes i en musikalisk familj i staden Kuopio, och etablerade sig snabbt som en framträdande konstnär i sitt hemland. Hon gjorde sin internationella debut med Pilgrimsresa efter att ha tecknat kontrakt med Tysklands prestigefyllda Ruf Records-etikett 2005.

I 2006 års Blues Caravan-turné fick publiken i Europa och USA en första smak av hennes livliga liveuppträdanden. Uppföljaren Dreamland Blues tog henne tillbaka till USA för att spela in med David och Kinney Kimbrough (Söner av Mississippi blues legend Junior Kimbrough).

I siffror

92 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kafé de luxe). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Erja Lyytinen, Kafé de luxe

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli