Onsdag
5
September 2018
Växjö Teater Växjö

Mikael Wiehe

?VÄNSTERPARTIET VÄLKOMNAR MIKAEL WIEHE?
Den politiska övertygelsen har varit konstant i Mikael Wiehes liv och konstnärskap, från 70-talets musikrörelse till idag. Ett patos som genomsyrar allt han gjort. En tro på den lilla människan och det stora folket, på friheten och revolutionen.


Wiehes nysläppta skiva "Portvakten" berör såväl personliga som samhälleliga frågor. Skivans första singel "Släpp in mig" handlar om en flyktings längtan efter en plats att höra hemma. Ännu en gång har Mikael Wiehe lyckats skriva en sång som träffar rakt in i samtiden. En sång som sätter fingret på en av tidens viktiga frågor och pekar på allas vårt ansvar och möjlighet till handling.

Välkommen till en konsert där du får höra "Släpp in mig" och andra låtar som kanske väcker din egen tro på den lilla människan och det stora folket, på friheten och revolutionen!

Datum: 5/9 - 19.00
Plats: Växjö Teater
Biljettpris: 320 kr

Biljetter går att köpa på Biljettcentrum i Växjö eller via Ticketmaster (se länk nedan)
https://www.ticketmaster.se/event/mikael-wiehe-biljetter/502469

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växjö Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mikael Wiehe, Växjö Teater

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober