Lördag
8
September 2018
Tolgs föreningslokal Växjö

Musikriket - Lisas

Lisa Rydberg, fiol och Lisa Eriksson Långbacka, ackordeon är två unika röster i gränslandet mellan folkmusik, barock och filmmusik. De två Lisorna bjuder på musik som nyfiket tänjer på genregränser och deras samspel kännetecknas av lyhördhet och innerlighet. Lisa Långbacka har sin utgångspunkt i folkmusiken och har jobbat mycket som teatermusiker. 2015 utsågs hon till Årets Dragspelare och hon har spelat med musiker som Tomas Ledin, Sofia Karlsson, Norrbotten Big Band och Musica Vitae. Lisa Rydberg har ena benet i folkmusiken och det andra i barockmusiken. Hon utgör ena halvan av duon Bach på svenska. Rydberg spelar också med musiker som Sofia Karlsson, Lina Nyberg och Sarah Riedel och har erhållit Pekkos Gustafs hederspris och Spel Stinas medalj.
www.lisasmusik.se
Konserten varar ca ca 1,5 tim inkl paus.
För mer information kontakta Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Lördag 8 September 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

93 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tolgs föreningslokal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikriket - Lisas, Tolgs föreningslokal

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli