• Evenemang idag
Idag
27
Maj 2018
Araby Park Arena Växjö

Stand up comedy

Tre komiker med olika bakgrund intar den 27:e maj blackboxen på Araby Park Arena i Växjö.
Publiken bjuds på ett kraftpaket, med både smart, vardaglig och mörk humor som sticker ut. En av komikerna känner ni igen från välkända Släng dig i brunnen och som tidigare skämtskrivare åt Robin på Svt. En annan har belönats med Piratenpriset. Den tredje har roat publiken i Talang och driver Trelleborgs Comedy Club.
Gemensamt kommer de för att roa Växjö, dagen efter att Vårstad har firats, söndag 27 maj kl 19:00. Perfekt avslut på veckan.
Kom och skratta själv, med sambon eller vännerna. Ta med hela Smålandssläkten. Finns humor för alla. Eller köp en tidig väl uppskattad studentpresent...
På scen står Damian Alin, Tobias Erehed och Jan Sigurd som alla är väldigt omtyckta komiker med olika stilar. Nytt och fräscht material som sticker ut.
Föreställningen varar ca 60 min, ingen paus.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Idag 27 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

19 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Araby Park Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stand up comedy, Araby Park Arena

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj