Torsdag
6
December 2018
Regionteatern Blekinge-Kronoberg Växjö

Varje torsdag - Medborgarscenen

Veckans mest aktuella och mänskliga möte som får oss att tänka och känna.
Medborgarscenen är allas scen. Den är vår – din, min, grannens, och alla vi inte känner. Det är här vi möts, vi som kanske inte möts på gatan, eller på jobbet. Det är också här vi möter berättelser som får oss att öppna ögonen. Medborgarscenen är inte en vanlig teaterscen, den är en sorts dokumentärscen, ett forum för berättelser som rör oss alla. Här ges utrymme åt aktuell scenkonst, samtal, debatter, föreläsningar, filmvisningar och events. Här kan vi vara med, skapa och påverka. Och vi kan vara säkra på att vi kommer hem, lite klokare och med ett vidare perspektiv på livet.

Du hittar programpunkter under tre teman:
Medborgarscenen Gör plats!
Här intar de dokumentära berättelserna scenen. En serie föreställningar eller performances där röster från verkliga livet blir till scenkonst, efter bearbetning av regissör eller tillsammans med Regionteaterns skådespelare.
Medborgarscenen Vi tar pulsen
Här tar vi pulsen på vad som händer i vårt samhälle, lokalt och globalt. Vi ställer frågor, vi undersöker och vi gräver. Klimat, politik, före och efter – vi plockar in experter och proffstyckare och för debatter, samtal, föreläsningar med mera.
Medborgarscenen Doc Lounge
I samarbete med Doc Lounge får vi möjlighet att förhandsvisa och premiärvisa pinfärska dokumentärfilmer av världsklass. Denna bubblande mötesplats ramas in av spännande gäster, samtal, liveakter, musik, mat och dryck.
ScenkonstBaren serverar soppa och tre sorters smörrebröd à la PM. Ett härligt urval av öl, vin och alkoholfria alternativ beställs och betalas på plats. Matbiljetter bokas i förväg via Biljettcentrum, tel 0470-416 00, eller ticketmaster.se, senast dagen innan föreställningen.
www.regionteatern.se
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Torsdag 6 December 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Regionteatern Blekinge-Kronoberg natten mellan 6 och 7 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionteatern Blekinge-Kronoberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Varje torsdag - Medborgarscenen, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November