Fredag
7
December 2018
Regionteatern Blekinge-Kronoberg Växjö

Pul So

Flamenco med ett bultande hjärta
Pul So är en flamencoföreställning som utgår från något så essentiellt som hjärtats bultande. Med passion, intensitet och brinnande lust stampar Sofia Castro sig igenom projicerade cirkulationssystem och pulserande färgsprak.

Verket är inspirerat av samtal med kardiologen Lars Rune – konversationer om den fysiologiska orsaken till hjärtats slag, om vad det är som får det att slå och varför det dunkar. I ständig puls och till rytmisk livemusik levereras het flamenco med människans livspump i fokus – hjärtat.
KORT OM KOREOGRAFEN & MUSIKERN
Sofia Castro är en dansare och koreograf som främst intresserar sig för flamenco och möjligheten att fördjupa och utveckla dansstilen. Hon har medverkat i ett flertal produktioner – inte bara som dansare, utan även som skådespelare och musiker. Sofia har sin bas i Sverige men arbetar även internationellt med flertalet samarbetsprojekt.
Anna Petrini är en av de fåtal som bemästrar det närmast unika instrumentet kontrabas blockflöjt. Hon är en välrenommerad musiker inom nutida och tidig musik och inbjuds till internationella festivaler internationellt både som solist och kammarmusiker.
www.regionteatern.se
Föreställningen varar ca 60 min, ingen paus.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Fredag 7 December 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Regionteatern Blekinge-Kronoberg natten mellan 7 och 8 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionteatern Blekinge-Kronoberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pul So, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November