• Evenemang idag
Torsdag
28
Mars 2019
Växjö Konserthus Växjö

Tenori - Från West End till Växjö

Succén från Stora Teatern i Göteborg kommer till Konserthuset i Växjö. Den 28e mars 2019 bjuder operatenorerna Alexander Grove och Kalle Leander tillsammans med West End-stjärnan Mike Sterling på en föreställning med det bästa av musikal, opera och filmmusik. Ackompanjerade av kapellmästare Dan Lindén & The TENORI Live Band med gästande saxofonlegendaren Johan Stengård samt musikalartisten Micaela Sjöstedt utlovas en musikalisk afton med en bredd utöver det vanliga. Även framgångsrika Växjö-sopranen och musikalartisten Linnea Brisvall Rydqvist medverkar också.

Klassiska 3 tenorer-hits som Granada, Nessun dorma och O sole mio blandas med de stora musikalerna - Christine i Operafantomen möter 3 Fantomer!, och kryddas med oförglömliga örhängen från filmens värld - som Thunderball och Beauty and the Beast.

Den numera brittisk-svenska tenorensemblen TENORI grundades 2003 i London av den prisbelönte tenoren Alexander Grove och har genom åren innehållit några av Storbritanniens mest framträdande tenorer inom både opera och musikal. Idag driver Alexander TENORI tillsammans med den svenske tenoren Kalle Leander och ensemblen har sin bas i både London och Göteborg. Mike Sterling, som bland annat gjort rollen som The Phantom på West End Theatre i London över 1000 gånger, har tidigare ingått i TENORIs ensemble i England och internationellt och detta är ett utmärkt tillfälle för den svenska publiken att få höra honom som en av de tre tenorerna i TENORI!
TENORI performs Nella Fantasia at Grand Theatre in Gothenburg
TENORI performs Thunderball at Grand Theatre in Gothenburg
Arrangör: Växjö Rotaryklubbar samt Rotaryklubben i Lammhult
i samarbete med Musik i Syd
Överskottet från konserten går till att utrota polion.
Konserten varar cirka 2 timmar inklusive paus
Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växjö Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tenori - Från West End till Växjö, Växjö Konserthus

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April