Lördag
8
Februari 2020
Växjö Konserthus Växjö

Växjö Gospelfest 2020

Växjö Gospelfest 2020 - för tolfte gången!
Vi fyller Växjö konserthus med gospel, tillsammans med artister i absolut toppklass och en stor härlig kör. Två fantastiska artister gästar gospelfesten detta år:

Kiralina Salandy träffade vi redan 2019 då hon gjorde succé på Växjö Gospelfest vid sitt första besök. Hon är en sångerska från Kanada som sedan något år är bosatt i Sverige och berikar vårt musikliv. Förutom att hon sjunger i flera gospelsammanhang har hon bland annat sjungit i musikalen "The Book Of Mormon" och "The Jerry Williams show". Hon har dessutom medverkat i "Allsång på Skansen".
Isaac Cates besöker Gospelfesten för första gången. Isaac är välmeriterad som både körledare, sångare, pianist och kompositör och bor i Kansas City, USA. Med rötterna i fri gospel/soul och med kunskaper i klassisk musik lyckas Isaac skapa många spännande möten mellan stilar och genrer. Hans medverkan kommer med säkerhet att ge Gospelfesten nya kryddor!
En stor gospelkör bestående av flera hundra sångare från när och fjärran medverkar på scenen tillsammans med musiker.
Konserten varar ca 1,5 tim, ingen paus.
Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

Biljetter & tider

Lördag 8 Februari 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växjö Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Växjö Gospelfest 2020, Växjö Konserthus

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September