• Evenemang idag
Idag
28
Mars 2020
Palladium Växjö

Ludwig Hart

Om du inte tidigare har hört Ludwig Hart så är det dags nu. Örebrosonen debuterar i höst med sin första fullängdare i eget namn. Frågar man artisten själv säger han att han gör "sätta-sig-i-bilen-och-bara-dra"-rock. Men det är så mycket mer än så. Arrangemangen, där gitarrer och syntar väver stora, filmiska stämningar påminner om Jackson Brownes och Fleetwood Macs 80-tal.
Sångerskan Michaela Holmberg, Ludwigs ständiga duettpartner, är besjälad av samma sträva innerlighet som en gång Stevie Nicks.
Ludwig Hart knyter också an till samtida amerikanska indieband, men har en direkthet i melodierna - och inte minst en röst - som vi tror kommer kunna ta honom till den breda publiken och ut i världen. Som om War On Drugs haft Don Henley som husgud i stället för Bob Dylan. Under våren och sommaren har fyra singlar släppts och det har turnérats tillsammans med Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco.
Konserten varar ca 1 tim 30 min.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Idag 28 Mars 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Palladium). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ludwig Hart, Palladium

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars