• Evenemang idag
Torsdag
19
Mars 2020
Regionteatern Blekinge-Kronoberg Växjö

Den krackelerade mansrollen

Den krackelerande mansrollen
Medborgarscenen undersöker mansrollen idag.
Sveriges första Medborgarscen fortsätter att växa!

Medborgarscenen - som är Sveriges första av sin slags! - skapar dokumentär scenkonst där lokala invånare - barn, unga och vuxna - bjuds in i den professionella skapandeprocessen. Idén med Medborgarscenen är att söka, finna och porträttera nya livs levande narrativ och låta nya röster komma till tal på våra scener. Vi ställer oss frågan Vems historia berättas? Vems perspektiv gestaltas? Vem tolkar perspektivet? Och vilka är mottagarna - Vem sitter i publiken? Via Medborgarscenen vill vi i större grad spegla vårt samhälle, stärka relationen till regionens invånare samt ta en mer aktiv roll i samhällsutvecklingen. Kom och upplev när verkligheten möter scenkonstens magi!
Scen Torsdag
Veckans mest aktuella och mänskliga möte som får oss att tänka och känna
Scen Torsdag är en del av Regionteaterns Medborgarscen, vars idé är att är låta nya röster komma till tal på våra scener. Scen Torsdag är en serie unika torsdagar som ger plats åt aktuell scenkonst, medborgarperformace, konserter, samtal, paneldebatter, föreläsningar, filmvisningar, workshops och fester! På Medborgarscenens Scen Torsdag kan vi vara med, skapa och påverka. Och vi kan vara säkra på att vi kommer hem, lite klokare och med ett vidare perspektiv på livet.
Varje torsdag serverar PM & Vänner öl, vin och självklart alkoholfria alternativ, från kl 17.30. Du kan förbeställa något gott att äta eller bestämma dig på plats.
Programmet startar kl 18.00, dörrar öppnas kl 17.30. Längd varierar mellan 45 minuter och 120 minuter.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Torsdag 19 Mars 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Regionteatern Blekinge-Kronoberg
Torsdag 16 April 2020
I siffror

87 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
Boenden närmast Regionteatern Blekinge-Kronoberg natten mellan 4 och 5 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionteatern Blekinge-Kronoberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den krackelerade mansrollen, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April