• Evenemang idag
Torsdag
2
April 2020
Regionteatern Blekinge-Kronoberg Växjö

Performance Lecture - Mathilda Tham

Performance Lecture är en fusion mellan en föreställning och en föreläsning i samarbete med Linnéu-niversitetet. Det är ett nytt sätt att utforska och kommunicera vetenskap med hjälp av scenkonstens form - där kunskap förmedlas med teaterns verktyg!
Performance Lectures är en relativt ny genre som gjort succé runt omkring i Europa och nu senast i Sverige på Dramaten i Stockholm. Nu är det åter dags för oss att erbjuda er den här helt unika bland¬ningen av konst och vetenskap under två kvällar - där både höger och vänster hjärnhalva kommer att kittlas och stimuleras!
Mathilda Tham om mode och modeskapande
Mathilda Thams arbete är feministiskt, aktivistiskt och rör sig i gränslandet hållbarhet, design, mode och framtidsstudier. Med sin forskning vill Mathilda skapa alternativa bilder av nutiden och framtiden och genom dessa skapa plats för hållbarhet, gemenskap och mångfald.
Den här föreställningen handlar om mode som sätter jordens och alla dess arters överlevnad före tillväxt och hur vägen dit handlar om kreativitet, samarbete och självförtroende istället för förbud. Mathilda är professor i design vid Linnéuniversitetet, där hon varit med och skapat visionära utbild¬ningar med fokus på design som förändringskraft.
Performance Lectures hålls i Scenkonstbaren där det serveras smått och gott. På vår hemsida regionteatern.se/scenkonstbaren kan du läsa mer om menyn. Du kan köpa dina matbiljetter direkt efter att du valt sittplats.
Evenemanget varar ca 1 timme.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

118 st

har besökt evenemanget på Vaxjo.com
Boenden närmast Regionteatern Blekinge-Kronoberg natten mellan 2 och 3 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionteatern Blekinge-Kronoberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Performance Lecture - Mathilda Tham, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September