Lördag
25
April 2020
Nygatan 6 Växjö

Isabella Lundgren - En hyllning till Bob Dylan

Vi välkomnar Isabella Lundgren med musiker till vår invigningshelg för vårt nya musikhus på Nygatan 6, Växjö
Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor. Den unga sångerskan med den gamla rösten. Som 18-åring lämnade Isabella Karlstad för New York där hon studerade och framträdde åren 2006 – 2010. Landade hårt, reste sig igen. En röst som sett botten av glaset och toppen av världen. En röst som skrattat genom natten med fingrarna i en främlings hår. En röst som kastat bort allt och tvingats möta sin blick i spegeln morgonen efter. En röst som känt kärlek. En röst som sett hat. (citat Anton Annersand)
Nu är Isabella Lundgren aktuell det kritikerrosade albumet Out of the Bell Jar (2019) där hon tolkar Bob Dylan. Under 2020 gör Isabella Lundgren en rad turnéstopp i Sverige där hon kommer att framföra sina tolkningar och berätta sina berättelser. Men sig har hon som vanligt sina vapendragare Carl Bagge, piano, Niklas Fernqvist, bas, och Daniel Fredriksson, trummor och Daniel Migdal, fiol.
Konserten varar ca 1 tim 30 min, ingen paus.
Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Biljetter & tider

Lördag 25 April 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nygatan 6). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Isabella Lundgren - En hyllning till Bob Dylan, Nygatan 6

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars