Under året genomförs en rad olika konserter, shower och musikaler i Växjö. Här kan du ta del av evenemangschemat för 2021.

Är du sugen på att se en underhållande standupshow eller en medryckande musikal? Nedan har vi samlat några av de föreställningar som tar plats på scenerna i Växjö under året.

Pernilla Wahlgren har hybris – 12 september

Pernilla Wahlgren gjorde häromåret succé med sin omtyckta show vid namn Kort, glad & tacksam. Nu är hon tillbaka med en ny scenshow som utlovar lika mycket underhållning. I mitten av september genomförs föreställningen på Växjö Konserthus.

Bo Kaspers Orkester – 19 september

Bo Kaspers Orkester skulle egentligen ha genomfört sin turné genom Norden under våren 2020 – men gör hösten 2021 ett nytt försök. I september kommer den folkkära gruppen till Växjö Konserthus och bjuder på både ny och gammal musik.

Johanna Nordström – 30 september

Med föreställningen som fått namnet ”Ring polisen” beger sig komikern Johanna Nordström i höst ut på sin första soloturné. Den siste september kommer hon till Växjö Teater med sin show som kretsar kring polisyrket och kriminalserier – något som Johanna Nordström är fascinerad av.

Thank you for the music – 24 oktober

Gunilla Backman, Johan Boding och Kalle Moraeus leder showen Thank you for the music som är en hyllning till Björn & Bennys stora låtskatt. Turnén skulle, likt många andra shower och evenemang, ha genomförts tidigare men har nu alltså flyttats till hösten på grund av rådande omständigheter. I slutet av oktober kommer föreställningen till Växjö Konserthus.

Babben Larsson – 13 november

Under hösten startar komikerdrottningen Babben Larsson sin turné som sammanlagt kommer att innebära besök i drygt 20 svenska städer. I mitten av november är det Växjös tur, när showen går av stapeln på Växjö Konserthus.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.