Är du sugen på att gå på en medryckande spelning eller se en underhållande föreställning? I vår guide kan du läsa mer om en rad evenemang som anordnas i Växjö under sommaren.

Sommaren närmar sig och scenerna i Växjö fylls igen. Här hittar du några av de största showerna som tar plats på Växjös scener under de kommande månaderna.

Jureskogs Premiärdagar – 15 juni

I juni slås dörrarna upp till nya Jureskogs på Samarkand-sområdet i Växjö. Under premiärdagarna kan du testa burgarna, träffa bröderna Jureskog och ta del av fina erbjudanden. Evenemanget har öppet mellan klockan 10.00 och 22.00.

Oliver Ingrosso – 17-18 juni

Oliver Ingrosso är ett välkänt namn på DJ-scenen, och lagom till studentlördagen tar han över O’Learys. Spelningen drar igång vid 22.00, och sedan kan du räkna med fem timmar fest.

Scensommar: Åsa Jinder – 21 juli

Den 21 juli kommer folkkära Åsa Jinder till Åryd Masugnen och bjuder på en timmes folkmusik ackompanjerat med nyckelharpa. Föreställningen startar klockan 19.00.

Scensommar: Panetoz – 26 juli

Om du är sugen på folkfest får du inte missa Panetoz uppträdande i Linnéparken den 26 juli.

Den färgstarka gruppen fick sitt genombrott 2012 med låten Dansa Pausa och har sedan deltagit i Melodifestivalen flera gånger. Showen pågår mellan klockan 19.00 och 20.30.