Är du sugen på att gå på en medryckande musikal eller se en underhållande föreställning? I vår guide kan du läsa mer om en rad evenemang som anordnas i Växjö under våren och sommaren.

Äntligen har restriktionerna släppt och scenerna fylls igen. Här hittar du några av de största showerna som tar plats på Växjös scener under de kommande månaderna.

Per Gessle - Unplugged – 2 maj

Per Gessle är en av landets mest folkkära artister och utökar nu sin höstturné 2021 till flera spelningar under 2022. Här bjuds på musik från hans tid i Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. I början av maj är det Växjös tur att njuta av hans låtskatt när Per Gessle kommer till Växjö Konserthus.

Mando Diao - I solnedgången – 5 maj

Mando Diaos turné skulle egentligen har genomförts redan i höstas, men fick på grund av rådande omständigheter flyttas till nu i vår. Turnén kommer efter det senaste albumet vid namn ‘I solnedgången’, som är ett album helt på svenska. Till Växjö kommer Mando Diao den 5 maj och uppträder på Växjö Konserthus.

Grease – 21 maj

Är du sugen på en musikkväll i dansens och brylkrämens tecken? I slutet av maj är det möjligt – då kan du nämligen se Grease på Fortnox Arena. Musikalen, som bjuder på välkänd dialog och musik, håller på i knappt tre timmar och drar igång klockan 19.30.

Labero - Goldfingers – 29 maj

Efter att ha bjudit på show i Las Vegas kommer den världsberömde Joe Labero hem till Sverige och bjuder på en rad svindlande föreställningar runt om i landet. Den 29 maj kommer magikern till Växjö och genomför två shower på Växjö Konserthus.

Pernilla Wahlgren har hybris – 28 augusti

Häromåret gjorde Pernilla Wahlgren succé med sin kritikerrosade show vid namn ‘Kort, glad & tacksam’. Nu är hon tillbaka med en ny scenshow som utlovar minst lika mycket underhållning. I slutet av augusti kommer hon till Växjö Konserthus och uppträder med sin ensemble.