Oavsett om du är sugen på underhållning eller utmaning finns det något för dig när det gäller evenemang i Växjö under våren. Här kan du läsa mer om några av de största evenemangen som genomförs.

Äntligen är våren här och det firar Växjö med allt från komiker till löparfest och föreställningar. Nedan hittar du en sammanställning av några event du inte får missa under våren.

Carl-Einar Häckner + Kathryn Leroux m.fl. – 12 april

I mitten av april bjuds på en kväll i nöjets och humorns tecken, varitékungen Carl-Einar Häckner går upp på scen tillsammans med komikerna/poddarna Kathryn Leroux, Lisa Eriksson och Marcus Tapper. Föreställningen genomförs på Palladium och drar igång klockan 19.30.

Två systrar två bröder – 22 april

Den 22 april bjuds på en unik show när Lili & Susie, Rongedal och Crash Boom Band tar plats på scen. Här kommer publiken både att bjudas på musik och gott om anekdoter. Showen kommer att genomföras på Växjö Teater. Här kan du läsa mer om evenemanget

Växjö Country Roots Festival – 29 april

Gillar du countrymusik? Då är Växjö Country Roots Festival någonting för dig. Den 29 april är det dags för den sjunde upplagan av festivalen som tar plats på Palladium. Bokade band är exempelvis My Dear Companion, New Valley Stringband och Happy Heartaches.

Växjöloppet – 1 maj

Den 1 maj välkomnas du till Växjöloppet där du kan välja mellan tre olika etapper – 4.7, 10 eller 21.1 kilometer. Det finns också Lilla Växjöloppet för dig som har löpsugna barn.

Mårten Cvetkovic – 12 maj

Komikern Mårten Andersson bjuder på stand up-show som handlar om vägen från ett stökigt singelliv till familjeliv. Under våren besöker han en rad städer runt om i landet, och den 12 maj har turen kommit till Växjö och Växjö Teater.