Efter en lång vinter och ett par omvälvande år kan det vara härligt att slappna av och skratta till riktigt bra standup. Här kan du läsa vilka komiker som uppträder i Växjö under 2022.

Äntligen har restriktionerna släppt och nöjeslivet öppnas upp igen. Under året kommer en rad komiker till Växjö och bjuder på underhållning – här kan du läsa mer om vad standup-året erbjuder.

Özz Nûjen & Måns Möller – 6 april

Komikerduon Özz Nûjen och Måns Möller bjuder på Sveriges roligaste historielektion. Här bjuds på underhållning med fokus på mänsklighetens historia i föreställningen ‘Världens historia – den osminkade sanningen’. Duon uppträder på Växjö Konserthus den 6 april med en 90 minuter lång show.

Claes Malmberg – 22 april

En av Sveriges mest folkkära komiker, Claes Malmberg, bjuder på en scenshow som innehåller allt och lite till. I slutet av april kommer han till Växjö och uppträder på Växjö teater. Showen drar igång klockan 19.00 och pågår i 1,5 timme.

Al Pitcher - My Happy Place – 28 april

Den brittiske komikern Al Pitcher har gjort succé med flera hyllade standup-shower med Sverige i fokus. Efter flera inställda shower på grund av pandemi och restriktioner är det äntligen dags för en ny turné. I slutet av april är det Växjös tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Växjö Konserthus.

Henrik Hjelt – 13 maj

Henrik Hjelt är bland annat känd från populära tv-program som Parlamentet och Playa del Sol. Med sin scenshow ‘Nu blir det åka av’ bjuder han på rapp och rolig komik – den 13 maj tar han plats på scen på Palladium.

Josefin Johansson - Den stora kärleken – 18 maj

Den 18 maj kommer den omtyckta komikern Josefin Johansson till Palladium och uppträder med sin humorföreställning ‘Den stora kärleken’. Här bjuds på roliga, pinsamma erfarenheter och gott om skratt utlovas.

Per Andersson - Räkhäst – 16 oktober

Få komiker har sådan närvaro som Per Andersson och när han nu ger sig ut på turné bjuder han på en enmansrevy som är en hyllning till fantasin. I mitten av oktober tar han plats på scen i Växjö Konserthus klockan 15.00.