• Evenemang idag
Lördag
11
September 2021
Växjö Konserthus Växjö

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA

OBS! Konserten är flyttad till den 11 september 2021. Köpt biljett gäller.
Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat "musikalernas Diggiloo" samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.
Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spände man i år bågen och tog sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra nordiska grannländer.
Då Regeringen och FHM hittills inte kommit med några nya direktiv måste vi nu ta beslutet att flytta alla planerade konserter till 2021. Kultur- och nöjesbranschen har vädjat via debattartiklar, brev och alla tänkbara kanaler om att få ett besked inför hösten, då vi jobbar i en planeringsbransch som kräver lång framförhållning för att fungera.
Men nu måste vi för allas säkerhet och med respekt för er tid flytta alla konserter till en tid då det känns säkert att gå.
Håll nu hårt i din biljett för den gäller till 2021 och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Detta som vanligt med några av Sveriges främsta musikalartister och musiker.
För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertuppleveler i framtiden så vädjar vi till er att behålla biljetten. Om du inte kan gå finns kanske möjligheten att kolla med en vän, kollega eller granne då biljetten inte är personlig. Kanske har du till och med möjlighet att bjuda någon på en oförglömlig upplevelse? Kanske kan julklappen till någon redan vara ordnad i och med detta?
Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare fem månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro. En hel bransch kippar efter luft.
Om inget av dessa alternativ känns rätt så erbjuder vi återbetalning t.o.m den 30 september 2020. Efter detta datum är inte återbetalning möjlig.
Missa inte den allra bästa musikalfesten!

Pressen skriver:
"En show i lyxklass"
Jönköpings-Posten
"En glimrande show"
Norran
"Musikalsångare av bästa sort"
Ystads Allehanda
"Musikalfest fick teatern att koka"
Arbetarbladet
"Man känner sig helt perfekt efteråt"
Eskilstuna-Kuriren
"Lyckad resa från Broadway till Duvemåla"
Gefle Dagblad
"Under extranumret dansar hela parketten"
Vestmanlands Läns Tidning
"As close as you can get to Broadway or West End"
Broadway World
www.franbroadwaytillduvemala.se
www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

Konserten varar ca 2,5 tim inkl paus.
Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Ticketmasters Ombud, 0771-707070 eller Scalateatern biljett@scalateatern.com
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

Biljetter & tider

Lördag 11 September 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växjö Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA, Växjö Konserthus

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September