Torsdag
4
November 2021
VÄXJÖ KONSERTHUS Växjö

LILL LINDFORS - TILLSAMMANS ÄR ETT SÄTT ATT FINNAS TILL

Tidigare i år fyllde en av våra mest folkkära och mångfacetterade artister Lill Lindfors 80 år.
Hösten 2021 beger hon sig ut på en sista större jubileumsturné för att fira sin 60-åriga framgångsrika karriär ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”.
Totalt gästar turnén 18 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med turnépremiär i Sundsvall den 10 oktober och final i Kalmar den 7 november 2021.
Omkring sig på scenen samlar hon, som alltid, några av Sveriges bästa musiker Mats Norrefalk - gitarr, Johan Granström - bas, Johan Löfcranz - trummor och Claes Crona, piano. Ett gäng som har förmågan att lyfta det musikaliska bygget till glädje!
Lill Lindfors har med sin musikantiska lekfullhet, humor och värme genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Hennes framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer även att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artistliv!

”Lill Lindfors är tidlös…. en komplett sångare och underhållare.” Kulturbloggen
”Underhållning i dess renaste och bästa form.” NSD
”En fläckfri, formidabel föreställning” Kulturbloggen
"Lysande Lill". NSD
"Lill Lindfors tog publiken med storm" – Ekuriren

Lill Lindfors debuterade på scen 1961 och har alltså varit verksam artist i 60 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat större delen av sitt liv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, producent och låtskrivare inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som glädjen är som störst.
För mer information:
Arrangör: Monarch Music & Programbolaget
Längd: CA 2h20min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern i Karlstad biljett@scalateatern.com 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

Biljetter & tider

Torsdag 4 November 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(VÄXJÖ KONSERTHUS). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. LILL LINDFORS - TILLSAMMANS ÄR ETT SÄTT ATT FINNAS TILL, VÄXJÖ KONSERTHUS

POPULÄRT I Växjö JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Vaxjo.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Växjö. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September