Växjö Hostel Evedal

LJ Brandts väg 1 • Växjö

Evedal – också kallad Växjös riviera är hem till Växjö Vandrarhem Evedal. Man ligger i norra delarna av staden med goda bussförbindelser in till centrum och lätt att ta sig runt med bil. Fria parkeringsplatser finns vid vandrarhemmet. För över 150 år sedan uppfördes byggnaden som ett brunnshotell. Genom åren har flera renoveringar genomgåtts, den allra senaste under 2009. Växjö Vandrarhem Evedal är personligt, prisvärt och trivsamt och här möts människor från hela världen!

Vandrarhemmet är uppdelat i fyra byggnader. Lillstugan som är ett gammalt torp beläget nästan mitt på stranden. Här finns ett rum, kök och toalett. De andra tre byggnaderna: Svensborg, Berghätta och huvudbyggnaden har 1-5bäddsrum och har WC och dusch i korridorerna. Alla charmiga stugor är enkelt och funktionellt inredda, med både våningssängar och vanliga sängar. I de flesta rummen finns också ett handfat. Man måste själv medta sänglinnen eller hyra dessa i receptionen.

I huvudbyggnaden finns ett TV- & sällskapsrum där man kan umgås. Här hittar man också ett bibliotek. De som vill stå för sin egen matlagning kan göra så i det fullt utrustade gästköket. Varje morgon mellan 08.00 – 09.00 dukas det fram en härlig frukostbuffé. Denna kan också serveras efter önskade tider. Nära vandrarhemmet ligger Evedals värdshus där man varje dag bjuder på lunch. Det hålls även öppet vissa kvällar. Det går att hyra cykel om man vill utforska den vackra Rivieran lite närmare. Det finns också en minigolfbana om man vill utmana familjen på en omgång.

Tillgängliga rum på Växjö Hostel Evedal

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Växjö Hostel Evedals olika rumstyper

Tisdag 13 Juni t.o.m Onsdag 14 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Växjö