Butapalats Hotell

Vintervägen 2 • Växjö

Butapalats är ett toppmodernt hotell beläget i ett förtjusande parkområde. Det är endast tre kilometer till Växjö Golfklubb där en dag på banan kan vara något för den entusiastiske. Inte långt ifrån hotellet hittar man också Bokhultets naturreservat, en fantastisk zon med vackra bokträd och unika djurarter. Här kan man promenera och njuta av det magnifika växt- och djurlivet sommar som vinter.

På hotellet finns 57 dubbelrum. Rummen har fina trägolv, ljusa väggar och varma textiler. Du hittar faciliteter så som skrivbord, fåtölj, telefon, platt-TV, fri wi-fi och WC med dusch. I vissa rum finns det en sittgrupp och öppen spis. Det finns möjlighet att boka rum månadsvis för gäster som behöver stanna en längre tid. I rumspriset ingår en daglig frukostbuffé. Frukosten dukas fram i frukostrummet vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger mellan 07.30 – 09.30.

I lobbyn finner man sittgrupper där man kan slå sig ned med något gott från hotellets varuautomater. Man kan också slå sig ned och njuta av solen på uteterrassen. Spaavdelningen håller öppet mellan 18.00 – 21.00, för att få använda denna krävs en förbokning 30 minuter innan användning. På avdelningen finns pool, jacuzzi och bekväma sittplatser.

Gäster som anlänt med bil kan parkera på hotellets fria parkering.

Tillgängliga rum på Butapalats Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Butapalats Hotells olika rumstyper

Onsdag 5 April t.o.m Torsdag 6 April - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Växjö