Sure Hotel by Best Western Ojaby Herrgard

Öjabyvägen 113 • Växjö

Öjaby Herrgård byggdes under 1800-talet och har sedan dess ägts av bland annat Röda Korset. Här har det varit ett vilohem för trötta mödrar i många år. 2002 köptes byggnaderna av den nuvarande ägaren. Du tar dig lätt in med bilen till Växjös stadskärna och dess restauranger, shoppingstråk och andra aktiviteter. På andra sidan av Helgasjön ligger Växjö Golfklubb där den golfsugna kan slå några slag i vacker omgivning.

Det finns totalt 42 rum på Öjaby Herrgård. Dessa är indelade i enkel, dubbel, familjerum och sviter. Det finns två annex: Rättaren och Stataren. I dessa byggnader finns enkelrum med faciliteter så som skrivbord, fåtölj, radio, TV, fri wi-fi och badrum med dusch. I Stataren delar två rum på ett badrum. Huvudbyggnaden kallas ”Godsherren” och där hittar man bland annat två fantastiska sviter. Den ena kallas Bröllopssviten och har ett stort badrum med jaccuzzi. Den andra kallas affärssviten och har separat sovrum, en vardagsrumsdel med soffgrupp och två toaletter.

Genom att boka behandlingar får man tillgång till herrgårdens relaxavdelning. Där finner man bubbelpool, ång- & torrbastu och ett avkopplingsrum: allt med en slående utsikt över herrgården och trädgården. I huvudbyggnaden finns en hotellounge där gäster kan slå sig ned för att umgås eller bara slappna av. På restaurangen lagas det både traditionella och nytänkande rätter. Man väljer varsamt ut råvarorna och använder sig av närproducerat i så stor mån man kan. Restaurangen har under 2010, 2011 och 2012 blivit utnämnd till årets bästa lunchställe. I vinbaren kan man testa viner från hela världen.

Tillgängliga rum på Sure Hotel by Best Western Ojaby Herrgard

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Sure Hotel by Best Western Ojaby Herrgards olika rumstyper

Onsdag 14 Juni t.o.m Torsdag 15 Juni - Pris inkluderar moms.

Rum Standard King - Ingen återbetalning
Rum Standard King - Ingen återbetalning
Rum Standard King - för 1 person - Ingen återbetalning
Rum Deluxe King - för 1 person - Gratis avbokning
Rum Standard King - Gratis avbokning
Rum Standard King - för 1 person - Gratis avbokning
Rum Standard King - Gratis avbokning
Rum Deluxe King - Ingen återbetalning
Rum Deluxe King - Ingen återbetalning
Rum Deluxe King - för 1 person - Ingen återbetalning

Fler hotell i Växjö