Toftaholm Herrgård

Toftaholm herrgård • Lagan
Denna herrgård från 1800-talet ligger vid sjön Lagan i den småländska landsbygden. Här serveras klassiska svenska och internationella rätter. Wi-Fi är gratis, och alla rum har en LED-TV samt ett eget badrum.

Toftaholm Herrgårds ljusa rum har en färgstark inredning och en sittgrupp.

Bland hotellets avkopplingsfaciliteter finns en bastu, en bubbelpool och en terrass. Du kan hyra båt och cykel eller spela boule i trädgården.

Toftaholm har gratis privat parkering, bara 5 minuters bilresa från E4:an. Herrgården ligger halvvägs mellan Värnamo och Ljungby.

Tillgängliga rum på Toftaholm Herrgård

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Toftaholm Herrgårds olika rumstyper

Lördag 4 Maj t.o.m Söndag 5 Maj - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Budget - Gratis avbokning
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har en minibar, en platt-tv med satellitkanaler och trädgårdsutsikt. Du erbjuds också vin eller champagne. I enheten finns 2 sängar.
Dubbelrum Deluxe - Inga husdjur tillåtna - Gratis avbokning
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, duschkabin och hårtork. Dubbelrummet har en minibar, en platt-tv med satellitkanaler och trädgårdsutsikt. Du erbjuds också vin eller champagne. I boendeenheten finns 2 sängar.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Individuellt inrett rum med led-tv med internet, sittgrupp och eget badrum.
Enkelrum - Gratis avbokning
Individuellt inrett rum med led-tv med internet, sittgrupp och eget badrum.
Familjerum Deluxe - Inga husdjur tillåtna - Gratis avbokning
I detta familjerum finns ett eget badrum med duschkabin, badkar, hårtork och gratis badprodukter. Familjerummet har minibar, platt-tv med satellitkanaler och utsikt över trädgården. Här erbjuds också vin eller champagne. I enheten finns 3 sängar.

Fler hotell i Lagan