Elite Park Hotel

Västra Esplanaden 10-14 • Växjö

I hjärtat av Växjö finner man Teaterparken. Här bland vackra träd och lummiga buskar ligger Elite Park Hotel beläget. När byggnationen av hotellet var klar 1991 hade man inte fällt ett enda träd till förmån av den fantastiska miljön. Hotellet är mycket modernt med fokus på den nordiska ljusa designen i kontrast med den grönskande parken. Det är endast 5 minuters gångavstånd till centralstationen och i närheten finns trevliga restauranger, bra shopping och mysiga caféer.

Totalt finns det 76 rum, alla inredda i den nordiska stilen. Rummen är därpå ljusa, med rena linjer och funktionellt utrustade. Rummen har faciliteter så som minibar, kabel-TV, hårtork, badrum med dusch och fri wi-fi. På hotellet finns två juniorsviter för de som vill ha lite extra lyx, dessa är större till ytan och har en separat sittavdelning.

Efter en lång dag kan det vara skönt att koppla av, detta kan man göra i hotellets relaxavdelning. Här kan man ta ett dopp i bubbelpoolen eller njuta av värmen i bastun. För de som vill röra på sig finns ett mindre gym med löpband, crosstrainer och styrkestationer. På friskvårdsanläggningen Nordic Club finns möjlighet för hotellgäster att fritt testa på utbudet.

På Restaurang Teaterparken kan man avnjuta både lunch och middag. I köket tillagas det nordisk mat med en modern twist. Man använder sig till stor del av ekologiska och närproducerade råvaror och restauranger är KRAV-certifierad. Det finns ett stort urval av rätter så här ifrån går ingen besviken! Matsalen är ljus och rofylld med designmöbler.

Det finns garageplatser i mån om plats för 200:-/dygn, men även en utomhusparkering för 180:-/dygn.

Tillgängliga rum på Elite Park Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Park Hotels olika rumstyper

Onsdag 29 Maj t.o.m Torsdag 30 Maj - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Växjö