Elite Stadshotellet Växjö

Kungsgatan 6 • Växjö

Elite Stadshotellet är ett pampigt, mycket vackert hotell i centrala Växjö. Man har en lång historia som sträcker sig hela vägen bak till 1840-talet och den stora stadsbranden. Från hotellet är det endast 100 meter till centralstationen och med bil tar man sig på 30 minuter till det medeltida Kronobergs Slott. Ruinerna ligger på en ö i den fina Helgasjön och kan besökas under sommarmånaderna.

På hotellet finns så många som 163 rum. Rummen är elegant inredda i skandinavisk design och härliga färger och textiler. Alla rum håller hög standard och har moderna faciliteter så som kabel-TV med filmkanaler, skrivbord, fri wi-fi, hårtork och badrum med dusch. Välj mellan att övernatta i standard, superior, deluxe, familjerum eller juniorsvit. I familjerummen finner man utöver standardfaciliteterna även en extrasäng eller bäddsoffa och en minibar.

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé på Lagerlunden Bistro & Bar. Här kan man kvällstid också njuta av så kallade ”mellanrätter”. Mellanrätterna är större än förrätter, men mindre är varmrätter. Du betalar samma pris oavsett vilken rätt du väljer, desserterna kostar några kronor mindre. The Bishops Arms ligger inom hotellets lokaler och här serveras god, prisvärd mat i en genuin engelsk pubmiljö. Utöver den vällagade pubmenyn erbjuder man också 100 sorters öl och 100 sorters whisky, här kan man lätt hitta sin favorit! På söndagar anordnas en pub-Quiz. Om man vill fortsätta kvällen kan ett besök på Grace nattklubb vara på plats. Släng på dansskorna och ge dig ut bland både lokalfolk och besökare!

Tre minuters promenad från hotellet ligger friskvårdsanläggningen Nordic Club. Här har hotellgäster fri tillgång till gym och gruppträningar. Personalen i Stadshotellets reception hjälper gäröna till att boka pass. Endast två kvarter bort finner man Växjösjön. Runt sjön går ett motionsspår där den aktive kan promenera, jogga eller cykla runt. Varför inte sen avsluta träningspasset med ett härligt dopp?

Tillgängliga rum på Elite Stadshotellet Växjö

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stadshotellet Växjös olika rumstyper

Onsdag 24 April t.o.m Torsdag 25 April - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Växjö