Clarion Collection Hotel Cardinal

Bäckgatan 10 • Växjö

Denna byggnad uppfördes 1929 och har sedan dess bland annat huserat biosalong. Hotellverksamheten startade på 1980-talet och idag håller Clarion Collection i spakarna. Hotellet har en tidlös elegans över sig och är klassiskt inrett med vackra persiska mattor och fantastiska oljemålningar. Man ligger beläget i centrala Växjö, med Storgatans restauranger, butiker och cafèer runt hörnet. I närheten finner man också Växjö konserthus, domkyrka och teater.

Till ett av hotellens 111 rum kommer man för att finna lugnet. Till skillnad från de allmänna utrymmena är rummen mer klassiskt modernt designade. Rummen är ljusa och rymliga med eleganta mönster på väggarna. Här hittas faciliteter så som skrivbord, fåtölj, badrum med dusch, minibar, TV och fri wi-fi. Du kan välja mellan standard enkel/dubbel, superior och deluxe. Deluxerummen är ett boende utöver det vanliga med större yta och moderna bekväma möbler.

Hotellets matsal skapar mysfaktor på hög nivå. Slå dig ned bland rustika tegelväggar och trevliga stearinljus för att njuta av goda måltider! Frukosten serveras här och bjuder på sunda och ekologiska alternativ. Buffén ingår i rumpspriset och står framdukad vardagar mellan 06.30 – 09.30 och helger mellan 07.30 – 11.00. Du hittar kaffe, te och färsk frukt under hela dagen. Mellan 15.00 – 18.00 står frasiga våfflor eller något annat hembakat framme för gäster att ta del av. På kvällarna dukas det fram en lättare måltid så gäster aldrig ska behöva gå hungriga.

På relaxavdelningen finns en bastu för gäster som behöver en avkopplande stund. Här finns också en massagestol och i receptionen kan thaimassage bokas mot en kostnad. I träningsrummet finns crosstrainer, cykel, roddmaskin och fria vikter. Det finns parkeringsplatser inomhus att boka innan ankomst.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Cardinal

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Cardinals olika rumstyper

Onsdag 29 Maj t.o.m Torsdag 30 Maj - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Växjö