Hotel Terraza

Stora Torget 1 • Ljungby
Detta hotell ligger vid Stora Torget i centrala Ljungby, 4 minuters promenad från stadens busstation. Här erbjuds gratis Wi-Fi, en bistrorestaurang och gratis inträde till ett närliggande gym.

Kabel-TV, minibar och eget badrum är standard på Hotel Terraza. Alla rum har även ett skrivbord samt en sitthörna med en soffa.

En frukostbuffé erbjuds varje morgon i Terraza Bistro, som även serverar hälsosamma luncher och middagar. Du kan också beställa frukost på rummet. I den närliggande puben Harry's kan du koppla av med en drink.

Torget i Ljungbys gamla stadsdel ligger 8 minuters promenad bort. Det tar 4 minuter att köra till motorväg E4 från hotellet.

Tillgängliga rum på Hotel Terraza

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Terrazas olika rumstyper

Lördag 4 Maj t.o.m Söndag 5 Maj - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Det har också minibar, sittgrupp, garderob, platt-tv och utsikt över staden. Boendeenheten har 1 säng.
Tvåbäddsrum Superior - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med badkar, dusch, hårtork, badrockar och gratis badprodukter. Det har också minibar, sittgrupp, garderob, platt-tv och utsikt över staden. Boendeenheten har 2 bäddar.
Familjerum (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Rymligt rum med en sittgrupp, en minibar, en vattenkokare och en tv med kabelkanaler. I badrummet finns både dusch och badkar.
Enkelrum Superior - Gratis avbokning
Detta enkelrum har eget badrum med badkar, dusch, hårtork, badrockar och gratis toalettartiklar. I enkelrummet finns en platt-tv, en minibar, en sittgrupp och en garderob. Du har utsikt över staden. I enheten finns 1 säng.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har en sittgrupp och en minibar. Rummet har plats för 1 extrasäng.

Fler hotell i Ljungby